Bare litt til…

Vi tviholder på følelsen. Klamrer oss til dagenes siste solstråler før de mørkere kveldene tar over og legger seg som et lokk over byen. Det er åpenbart hvor vi er på vei, men enda er det et stykke igjen…

Det er fortsatt varmt i vannet. Gradestokken vaker opp mot 30 i skyggen og asfalten damper het under skoene. Turistene søker ly under paraplyer og parasoller. Gjemmer seg for sola og varmen de ikke trodde de skulle oppleve så langt nord. En rekordsommer har en siste måned igjen og bybildet er enda litt rolig. Litt utenom det vanlige. Og mens vi venter på normalen ser vi de små tegnene.

For nå er det plutselig flere på bussen. Det kan se ut som en kø på kaffebaren og i lunsjtider er det nesten travelt. Det er flere som løper for å rekke ting og mange som vender tilbake. De som har holdt fortet er plutselig borte og de kjente fjesene dukker opp igjen, et etter et. Fellesferien er over, barnehagene har åpnet, hverdagen kommer snikende og vi kjenner at byen våkner.

Heldigvis går det veldig sakte…

For det er som om vi holder igjen litt. At vi gjør det vi kan for å bevare følelsen av sommer og ferie. Vi lar det summe litt til. De varme kveldene får fortsatt styre livet. Vi ligger med åpne vinduer og kjenner den svale sommervinden mens vi venter på at søvnen skal komme.

Det er noe magisk med tiden før noe nytt kommer. Det er forventninger om en ny start og alt som skal komme. Den nye hverdagen ligger der og lurer, men fortsatt holder vi den på en armlengdes avstand.

Hvertfall litt til…

Om du begynner å bli litt utålmodig finner du alt til både skole- og barnehagestart i våre butikker. Velkommen skal du være!

_MG_0482

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s