Se minnene

Fellesferien går mot slutten. Hverdagen nærmer seg sakte, men sikkert. Enda er det en stund til Kirsti Sparboe skal synge «En sommer er over» på Reiseradioen, men det er noe i lufta. Man kjenner det litt på stemninga. Folk er uthvilte og glade. Litt sånn klare til å vende tilbake.

Og med oss inn i hverdagen har vi sekken full av gode minner. Minner om kvelder som aldri sluttet. Minner om dager der regnet trommet på taket og alt annet var helt stille. Vi har fylt opp hjertet med trillende barnelatter og gode historier. Det har vært reiser som har gått på skinner og reiser der alt gikk på tverke. Det har vært lange feriefrokoster og historiske grillmiddager.

Vi tenker at det blir enkelt å ta frem minnene når høstmørket faller på og sommeren virker som en evighet siden. Vi ser for oss at alt kommer tilbake bare vi setter oss ned og snakker om hvor fint det var. Åpner opp for alle opplevelsene. At alle minnene er der når vi trenger dem.

Så derfor lar vi de få bli der inne. Lar de leve på telefonen eller minnekortet – og i hjertet. Vi lager ikke lenger fotoalbum. Vi sitter ikke og klipper og limer og skriver små anekdoter fra sommerens opplevelser langt inn mot jul. Men kanskje vi skulle gjøre det? Kanskje er ikke de flyktige minnene nok når snøen ligger tung og meterhøy utenfor vinduet i den mørke vinterkvelden. Kanskje dette er tiden for å fremkalle minnene før de blekner og legger seg sammen med sommeren i fjor. Og året før der…

På Japan Photo hos oss får du hjelp til å velge den beste løsningen for deg og dine minner, enten du vil ha dem i en bok, på veggen eller i et godt gammeldags fotoalbum. Gå innom med din telefon og gå ut igjen med sommerminnene i hånda…

DSC_4999

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s