PakkePakkePakkePakke

Så står du der da, med rommet fullt av klær og utstyr. Varme klær for kalde dager, lette klær for hete netter. Nok til en hel ferie. Nok til at alle skal ha det fint. Det er solkremer og badebriller. Det er fjellsko eller sandaler. Det er utland eller innland, fjell eller fjord. Men først skal det pakkes.

Og uansett hvor mye vi prøver, så pakker vi alltid for mye. Store, ruvende kofferter og bager skal finne sin plass i bagasjerom som plutselig virker mye mindre enn dagen før. Det skal trilles og bæres mellom innsjekkingsskranker og togperronger. Kan virkelig klær veie så mye?

For det finnes jo ikke dårlig vær, har vi lært gjennom hele livet. Så da pakker vi da. Alt vi kanskje kan komme til å trenge. Og litt til. Vi forbereder oss på storm og snøvær, tropenetter og haglskurer. Gjerne samme døgn. For sånn er Norge. Og sånn er nordmenn. Klare for det meste!

Men kanskje du vil prøve å reise litt lettere i år? Med den lille kofferten for eksempel? Bare håndbagasje? Her er noen tips:

  • Vær helt sikker på hvor stor koffert du kan ha med deg om du skal fly. Og sjekk hvor tung ditt flyselskap tillater at den er.
  • Rull klærne du pakker ned i stedet for å brette dem!
  • Lag en pakkeliste – og forhold deg til den (ingen juksing tillates…)!
  • Legg undertøyet inn sist og putt det der det er plass (trusene dine trenger ikke et eget rom!).
  • Reis i det skoparet som tar størst plass!
  • Pakk toalettsaker i en godkjent, gjennomsiktig pose med en gang, så slipper du å styre med det i sikkerhetskontrollen.

Og du – ingen trenger fem par sko for en uke på stranda. Vi bare nevner det…

God tur!

Trenger du en ny koffert du garantert får med deg inn på flyet? Eller noe annet til reisen? Da kan både Bagorama og Bags & Tags hjelpe deg!

DSC_4588

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s