Når tiden er litt lang

Ingenting er så langtekkelig som å vente på et fly man ikke vet når tar av. Eller et tog som står stille. Tiden bare snegler seg av gårde. Det er så vidt du kan ane at sekundviseren i det hele tatt har flyttet på seg.

Barna spør før forsinkelsen er et faktum. Om vi må vente mye lenger, ja. Du nikker stille med hodet. Vil helst bare dra hjem igjen. Klokken er alt for lite eller i overkant mye, alt etter hvordan du ser det. Den lille kroppen lener seg mot deg og ruller til slutt ned på gulvet i en overdreven dramatisk gest. Det er kjedelig. Veldig kjedelig.

Det nytter ikke å lese en bok til. Og de nedlastede filmene skal spares til den lange flyturen. Ikke minst strømmen. Er ikke godt å si når man får ladet neste gang. Det er nå du tenker tilbake på de årene da bensinstasjonene lagde sommerhefter, Posten hadde sommerkassett og bilbingo var noe alle barn kjente til. Hvor ble det av alle de morsomme reisespillene, magnetludo og lommesjakk? Hvor er spørsmålsbøkene og kryssordheftene?

De er der fortsatt. Alle sammen. De er bare ikke like vanlige lenger! Og kanskje tenker vi at de ikke fenger like mye nå som før..? Men hvorfor skulle de ikke det? Det er jo ikke bare nettbrett og TV-spill som får tiden til å gå!

Nei, et morsomt spill fungerer like godt nå som da, og kanskje burde vi rett og slett spille mer sammen – alle sammen. For ferien handler om å være nettopp det – sammen. Og ferien begynner jo ikke når vi kommer frem. La reisen bli en del av hele opplevelsen og forbered deg på både flytsone og lengere opphold.

Da vet du at du er godt rustet når tiden bli litt lang…

Hos Handysize og våre bokhandlere finner du massevis av spill og underholdning til ferien – i både stor og liten størrelse. Ta turen innom og legg forholdene til rette for en morsom reise fra A til Å!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s