Sommer i Byporten

Nå er det sommer i Byporten! Og sommer hos oss er ikke som sommer alle andre steder. For i vårt hus får vi besøk av alle sommeren har å by på – på en helt spesiell måte.

Vi får de travle som skal reise med litt for mye bagasje og litt for lite tid. De som alltid beregner feil og er litt for optimistiske. De løper og roper og prøver å unngå både store og små der de gjør alt de kan for å rekke toget som skal ta dem til ferien de har lengtet etter så lenge.

Vi får de som akkurat har kommet. De som ikke vet hvor de skal, de som leter etter sine kjære. De som endelig er fremme etter en lang reise fra et sted som ikke ligner på dette i det hele tatt. Vi er der når de kommer. Med åpne armer og lyse ganger. Vi ser de første blikkene, den lille undringen – hvor er jeg egentlig nå? Hvordan blir de neste dagene?

Og så har vi de som allerede har startet. De som lar reisen være en del av hele opplevelsen. De som stopper opp og ser seg rundt. Det er akkurat som de tar inn alle lydene og luktene allerede før eventyret er helt i gang. De tar seg tid til å se alt som skjer rundt seg.

Det er Sommer i Byporten og vi står klare og møter alt og alle som sommeren tar med seg inn til oss. For sommeren i Byporten er ikke bare de som allerede er her, det er aller mest de som kommer på besøk. Og vi har plass til alle!

Og akkurat nå har mange av våre butikker startet årets sommersalg! Kom innom og gjør et kupp på vakre sommerkjoler, tøffe sko eller noe av det andre du trenger til sommer og ferie.

Og du – vi tar ikke ferie, så hos oss er dørene åpne til samme tid som alltid. Hele sommeren igjennom!

34387316_1980259605349499_964769007527788544_o.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s