Itsy Bitsy Teenie Weenie…

Et revolusjonerende plagg. For mange et symbol på kvinnefrigjøringen. Elsket av mange, kanskje hatet av enda fler. Et plagg som har gitt navn til et press. Og et plagg som symboliserer en hel årstid.

Vi snakker selvsagt om bikinien – og nå er vi midt i dens sesong!

Mang en kvinne har stått i prøverommet en kald aprildag og sett inn i det litt for ærlige speilet som henger der. Så nakent og så brutalt. Så vinterblekt og så ensomt. Kanskje sitter ikke overdelen helt som den skal og underdelen ødelegges fullstendig av trusa som er under.

Det kommer ingen innom og retter på det som er feil. Slukøret lister hun seg ut på bare ben og skjorta nesten kneppet igjen. Hun rasker med seg en ny størrelse. Og en ny modell. Sort denne gangen. Også skjuler den litt mer. Hun prøver en badedrakt også. Har lest at det er in igjen…

Og hun har helt rett! Badedrakten har fått sin renessanse og mulighetene er mange. Men i motsetning til hva mange tror, så er det ikke alltid vi skal tenke at bikinien skal skjule magen eller gi oss støtte. Vi trenger rett og slett en bikini som passer til vår kropp! Ingen andres. Ikke naboen sin eller hun du så på stranda i går. Du må ha den som passer til DEG!

Og nøkkelen ligger i bikinitrusa… Den må sitte bra! Den må ikke stramme på feil steder. Den må ikke ha for lav skjæring til korte ben eller høyt liv til stutte rygger. Så la ikke moten styre for mye. Ta deg tid til å finne en modell som passer for akkurat deg. Da går du bikinisesongen enda bedre i møte!

Hvis du ønsker veiledning for å finne den perfekte bikinimodellen for din kropp, så står damene på Next To Nothing klare med et bredt utvalg i alle kategorier. Og her finner du også nydelige saronger, fargerike kafkaner og stråhatter i alle størrelser!

La bikinisesongen begynne!

IMG_0421

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s