«No more bad hairdays!»

Den nyklipte følelsen. Duften av frisørens shampo. En annen lukt enn den vanlige. Følelsen av å lette litt. Nesten sveve! Som dugg en tidlig sommermorgen på grønne blader i hagen. Noe nytt og friskt.

Sånn vil «Sayso» at du skal føle deg. Hver dag.

HairShop-16

Det som en gang het HairShop er forvandlet til en grønn oase med nytt navn. En salong som har som mål at du aldri mer skal oppleve en dårlig hårdag. At hver eneste morgen skal være lett og fin. At du skal føle deg like flott på håret også mellom hver frisørtime, ikke bare den dagen du har sittet blant grønn eføy og velduftende produkter.

For dette skal være et sted for ro og hvile. Et sted der du kan synke ned i stolen, og puste dypt, midt i en travel hverdag. Hos Sayso får du din egentid i et lokale dekorert med naturlige materialer nettopp for å gi deg følelsen av å komme bort fra det hverdagslige. Bort fra byen og senteret. Bort fra alt maset og inn i en ro og en pause fra alt.

Man trenger ikke være småbarnsmor eller ha tusen baller i luften for å ha behov for en liten flukt. Det er ikke vanskelig å forstå at vi alle trenger å stoppe klokken litt og lene oss tilbake og ikke gjøre noen ting. Vi trenger pusterom i det vanlige. Vi trenger en pause for oss selv.

Sayso gir deg rom til å puste. Og litt mindre floker i hverdagen…

Hele helgen (fra torsdag til lørdag) er det -30%  du oppfriskning av fargen eller nydelige sommerstriper! Book time hos Sayso Byporten på 22 17 88 90.

På åpningsdagen, torsdag 31. mai 2018, får du -30% på alle produkter (ikke el-produkter) og klipp til bare 399,-!

DSC04883

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s