De fortjener å bli sett

Fotografiene på bildet er tatt av fotograf Nancy Bundt

Vi er mange. Vi er forskjellige. Vi beundrer hverandre, ser opp til hverandre. Vi lærer om andre og vi lærer av andre. Noen lærer oss mer enn andre. Av noen lærer vi å bli den vi vil være. Og noen lærer oss hvordan det er å være dem.

Vi trenger alle. Vi trenger mangfoldet. Vi trenger å bli inspirert og vi trenger å la oss engasjere. Vi trenger rollemodeller som gjør det enklere å finne oss selv. Som gjør det enklere å finne hvem vi er.

I en hverdag der vi drukner i inntrykk og møter sterke bilder kan det være vanskelig å se de du virkelig bør se. De som trenger en ekstra hjelpende hånd. Eller de som er der. De som er klippen og inspirasjonen. Vi har alle våre historier og vi fortjener alle å skinne, men noen skinner mer enn andre. Noen går den lille ekstra milen for å se de litt usynlige. Noen gjør den ekstra innsatsen for de rundt seg eller jobber enda litt harderefor å nå målene sine.

Og de fortjener at vi ser. De fortjener at vi lytter.

Vi er mange. Vi er mange som hver dag går gjennom Byporten. Med våre historier, vår bakgrunn og vår bagasje. Vi er mange som hver dag bidrar til det vi er sammen. Vårt Oslo. Vår by. Vår hovedstad.

Løft blikket og se deg rundt. Se de som skaper byen vår sammen med deg. La deg inspirere av blikkene, av livene, av hjertene som banker. Vi har alle noe å lære av hverandre, men noen historier bør vi kanskje lytte nøyere til enn andre…

I lobbyen til Scandic Hotell Byporten finner du i disse dager utstillingen OXLO Champions med bilder av 23 personer fra 16 til 30 år med minoritetsbakgrunn. Bilder og historier som forteller om mennesker som har utfordret det bestående, enten det norske storsamfunnet eller begrensende tradisjoner i egne miljøer. 

Ta deg en hverdagspause og la deg inspirere av ungdommelig kraft, mot og vilje.

Utstillingen står til 8. juni 2018.

33768358_10160581281900637_6265050175991971840_n
Fotografiene som er avbildet i dette innlegget er tatt av fotograf Nancy Bundt.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s