HippHippHurra!

 

17.mai er vi så glad i, moro vi har fra morgen til kveld.

Da er det så du, om vi er små du, er vi med likevel!

Barnas dag kaller vi det ofte. Dagen der vi lar de små hylle friheten vår. Der de spede stemmene blir løftet opp og gledesutbruddene får strømme på. Dagen der vi kjenner oss litt nærmere hverandre, litt mer som ett. 17. mai er dagen der vi feirer at vi får lov til å feire – og vi lar barna feire aller mest!

Men nasjonaldagen er så mye mer enn barnas dag. Den har selvsagt en stor symbolverdi, men den handler også om det gode selskap. Om å samle venner og familie, spise god mat og vise oss frem i våre fineste klær. Det er en dag med mange tradisjoner, men også snev av det litt nye.

Vi feirer kanskje enda mer nå enn før. Vi inviterer til storslåtte frokoster som varer i flere timer. Vi dekker overdådige bord og byr på de lekreste retter. I dagene før blir det vasket og strøket og plantet og klippet. Alt skal skinne, og når dagen endelig kommer, står vi klare med press i buksene og nystivet skortekrage.

Og mens vi hører lyden av et korps i det fjerne er det tid til å se seg rundt. Tid til å trekke pusten dypt inn og ta den helt spesielle følelsen inn. For det er noe vakkert med denne maimorgenen, enten sola skinner eller regnet pøser ned. Den er så fylt med forventninger og skinnende barneøyne. Den er så stille før stormen. Så ubrukt og ren.

La deg forføre av de lyse stemmene og den trillende barnelatteren. La deg sveve på en sky av rødt, hvitt og blått mens du kjenner duften av Liljekonvall og gryende vår.

Vi i Byporten Shopping ønsker alle våre kunder en riktig god 17. mai!

P.S: Alt til den store dagen finner du selvsagt hos oss! Og vi hjelper deg mer enn gjerne med både menyen, kakene, klærne, bordpynten og blomstene – bare spør oss…

 

Bildene er lånt av Kremmerhuset
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s