Kom mai du skjønne milde…

Den startet litt hardt, men nå er den her! Med all sin prakt og alle sine fridager. Årets kanskje mest lovende måned. Og nå trekker vi ut. I hopetall! Vi forbereder oss til det som kommer, bretter opp ermene og finner frem kostene.

Det er dugnad i borettslaget og idrettslaget. Vi feier gater og raker i sand. Det plantes og klippes og ryddes og plukkes. Det norskeste av kanskje alle norske fenomener blåser over landet som en lunken føhnvind, og etter den ligger et land så skinnende rent og klart for fest at ingen andre kan vise til det samme.

Det er så mange fridager i denne måneden at vi knapt føler vi er på jobb og festdagene kommer mot oss på rad og rekke. Vi heiser flagg og synger de reneste toner vi kan blant nybeplantede blomsterkrukker og sirlig pyntede bed. Vi nyter inneklemte dager på nyvaskede balkonger og trasker barbeint i småfuktige gressplener.

For mai er måneden med løfter om det som kommer. Det er i mai det virkelig tar av. Det er nå vi ruster opp for fest og farger og inntar den skinnende rene byens gater. Vi børster støv av fjorårets møbler og potter. Vi leser oss opp på årets trender, kjøper noen nye puter, ser på andre planter. Vi lar oss inspirere og drømmer oss bort til enda varmere og latere dager.

Men først skal det feires! Og før feiring må det pyntes! Og vi har planter til uteplassen, pledd til kjølige kvelder og solkrem mot røde neser. Vi har alt du trenger til kalde og varme drikker, vi har lette sommerklær og festfine festklær. Finn vårens morsomste uteleker og den beste musikken og ta med deg livet ut!

Vi er klare for mai – er du? Mellom alle fridagene har vi åpent som vanlig. En inneklemt dag er ikke en glemt dag i Byporten, så ta turen innom oss og la deg inspirere til en fargerik og festlig festmåned!

30171520_10155591717165863_5253194437422673587_o
Bildet er lånt fra Kremmerhuset og viser noe av alt det fine de har! Hvem ville ikke satt seg ned for en lat soldag i denne hagen?
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s