PastellPalett

De er sarte som nyutbredde sommerfuglvinger. Lette som den letteste dun. De smyger seg rundt deg og lyser opp selv den mørkeste krok. De vitner om sol og nye tider og løfter oss opp og inn i en ny vår.

Nå er pastellfargene her – og vi omfavner dem med glede og iver!

For du trenger ikke være syv år og glede deg over å endelig kunne hoppe paradis i småsko for å finne gleden i en lyserosa skjorte. Ikke trenger du ha musefletter for å glede deg over en florlett sommerkjole eller en sommerklar shorts heller. Det er dette vi ser frem til når vinterstormene herjer og snøen laver ned langt ute i april. Det er dette som er våren. Dette som er de nye dagene!

Dette er de lette dagene som gjør oss rødmende nyforelska mens vi drømmer om lange sommerdager og varme netter. Dette er dagene som lar det springe og blomstre og flomme over av farger og lys. Dette er dagene der humla begynner å suse og fuglene fyller lufta med trillende sang.

Dette er dagene for å bre ut vingene og fly ut i vårens milde luft!

Og mens naturen farger verden med sin sterke palett tar vi frem den duse og farger butikkene lyse. Det bugner av vårvarer og løfter om enda mer og vi pakker ivrig opp den nye sesongen mens vi gleder oss til å kjenne duften av nyklipt gress der vi løper barbeint gjennom parken en solrik dag.

Lørdag 28. april viser vi deg alt som er verdt å se før sommeren braker løs! Kom og se vårens vakreste moteshow og la Marianne Jemtegård lose deg gjennom alle nye farger, trender og must haves for sommeren 2018.

Showene går kl 13.00 og 15.00 og butikkene er fylt til randen av sommervarer til alle!

moteshow.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s