En helt ny vår

Det så lenge mørkt ut. Som om den aldri hadde tenkt til å komme. Kald luft, mer snø i vente. Hvor er varmen og sola og de små blomstene som skal titte opp fra den våte mulden og lyse opp i hverdagen?

Men nå skjer det. Veldig sakte, men alikevel er den her. Den lille endringen fra dag til dag som viser oss at noe nytt er på vei. Brøytekantene blir lavere, utsikten blir bedre. Den gryende følelsen av vår blir sterkere fra dag til dag – og plutselig er den her.

Fuglene kvitrer om morgenen og kveldene er lengere og lysere. Solen varmer sterkere for hver dag og vi leter frem lettere jakker og mindre sko. Vi gleder oss til grusen forsvinner og sender et lengtende blikk mot den vinterlagrede sykkelen. Vi pakker bort ski og legger ullongsen på loftet. Vi koster der det kostes kan og vasser i smeltevann til knærne. Vi nyter varmen og vi retter oss opp i ryggen. Vi ser opp og frem. Frem mot sommer og varme og glade dager!

Og så oppdager vi det. Barna går fortsatt i den aller varmeste vinterdressen. Vi husker ikke hvordan man kledde på seg før det kom et lass med snø og satte stopper for småskoene for mange måneder siden. De små fjesene er lettkokte av varmen og høstens bekledning har de vokst fra gjennom den mørke vinteren.

Tilbake står vi der og ser tomt fremfor oss mens vi kjenner på den snikende følelsen av å være tidenes minst forberedte foreldre.

Vel, la oss bare si det sånn – det var ingen som så våren komme denne gangen.

Ikke en gang de små blomstene.

Og husk – nå er butikkene fulle av nyheter til den nye sesongen! Vi hjelper deg med alt du trenger til barnehagen, skoledagen, hverdagen og helgeturen.

Og i Byporten finner du det du trenger til både liten og stor!

30074751_10160380601770637_1300803625_o

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s