PåskePlanlegging

Fjellvettregel nummer 5;

«Ta med nødvendig utstyr for å kunne hjelpe deg selv og andre.»

Legg aldri ut på langtur uten å ha trent, grav deg ned i tide og si fra hvor du går. De ligger i ryggraden vår. Fjellvettreglene. Som om vi er født med dem. Med velkjent bakgrunnsmusikk og Severin Suveren friskt i minne tar vi hensyn på vår vei gjennom påskefjellet.

Men har du husket alt? Er du klar for å møte enhver situasjon?

Har du kjøpt inn solkrem og kuldekrem? Har du hodetelefoner til bilturen og spillene til spillkveldene? Har du påskekrimen til solveggen og kryssordboka til bestemor? Har du husket påskelam og påskekyllinger og påskeegg og påskemarsipan? Har du blomster til hytta og kaffe til trakteren?

Vi liker å ta med oss tradisjoner og vaner dit vi drar, men det er ikke alltid du finner alt -der du er. Så derfor frakter vi påsken med oss opp på fjellet. I fullstappede biler sitter vi tett i tett og venter på at køen skal løsne og påskefjellet åpenbare seg. Vi gleder oss til de rolige dagene med all den gode maten og de gode stundene og vi i Byporten står klare for å sørge for at du får med deg alt du trenger og alt du vil ha!

Og hvis du ikke syns fjellheimen virker så veldig forlokkende, så er det ingeting å frykte. Hos oss kan du sjekke inn til ByPåske og nyte kort vei til alt.

Det er du som bestemmer – vi er her uansett!

P.S. I påskeuken har vi oppe mandag til onsdag 10-21 og lørdag (Påskeaften) fra 10-16. Skjærtorsdag og Langfredag har vi dessverre stengt.

10402956_1061338997241569_8578729031891806479_n

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s