Heia mamma

Heia deg som sitter time etter time i en iskald skøytehall og betrakter din kjære håpefulle. Du som pakker deg inn i de varmeste klærne du har for å holde ut i time etter time i det iskalde klimaet.

Heia deg som steker hundrevis av vafler hvert eneste år og standhaftig står utenfor nærbutikken og selger lodd for musikkorpset på vegne av familiens lovende trompetist.

Heia deg som husker på alle bursdager, karneval, skidager, fellesaktiviteter, treninger og øvelser. Du som har hele familiens kalender organisert i bakhodet og som på null komma niks kan trylle frem en bursdagsgave om du i et øyeblikk av svakhet sviktet i hverdagskabalen.

Heia deg som trodde du ble mamma, men som i realiteten ble sykepleier, samtalepartner, logoped, lærer, bestevenn, sykkelinstruktør, kokk, ernæringsspesialist og stylist – samtidig.

Heia deg som ikke lenger husker hvordan det var å gå på badet alene eller kjøre en hel biltur uten å svare “nei, vi er ikke fremme enda”. Heia deg som har glemt hvordan varm kaffe smaker eller hva det vil si å sitte forran TV-en en helt vanlig hverdagskveld.

Heia deg som ikke har sovet en hel natt på flere år. Du som alltid har veska fylt med plaster, smokker, bleier og våtservietter. Heia deg som så gjerne skulle dratt på vinkveld med jentene, men som nok en gang må avlyse på grunn av feber og stygg hoste.

Heia deg som alltid har plass til et lite menneske i fanget. Du som stryker med varsom hånd over feberhet panne og stilner den trøsteløse gråten.

Heia deg med hjertet som fylles av endeløs kjærlighet av den trillende barnelatteren og med øyne som fylles av tårer over skeive dorullnisser og uforståelig keramikkunst.

Heia deg, du som er mamma og som holder hjulene i gang hver eneste dag.

Du er jaggu fantastisk!

P.S. Blomstene kjøper du selvsagt hos Floriss Byporten…

_MG_0320

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s