Har du hørt det..?

Byporten+ kundeklubb app

Visste du at vi har en egen klubb? En helt spesiell klubb for noen helt spesielle mennesker. Og nå har vi lansert en nyhet til alle klubbmedlemmene!

Det er nemlig ikke hvem som helst som får være med i klubben vår. Du må være glad i gode tilbud, like å få vite om ting som skjer før alle andre, være glad i å være først ute og ikke minst – like å shoppe i Byporten!

For i kundeklubben Byporten+ får du en rekke faste tilbud som du kan benytte deg av når du vil. Du får for eksempel faste rabatter på hårklipp, legetimer, kanelboller og manikyr. Du får billigere briller og billigere klær. Ja du får avslag på så og si alt vi kan tilby på senteret – og det bare fordi vi liker kundene våre!

Og nå får du alle rabattene samlet i en app. Det blir som et lite rabattkartotek på telefonen din det! En enkel oversikt der du kan se alle de faste tilbudene dine – samt de som er aktuelle akkurat nå. Du får oversikt over ting som skjer og enkel tilgang til alle butikkenes kontaktinfo om du trenger å ringe oss.

Med appen bestemmer du selv om du vil få beskjed fra oss om nyheter med en gang vi legger dem ut, eller om du vil gå inn og sjekke selv en gang i blant. Da kan det jo tenkes at du går glipp av noe, men det er helt opp til deg. Vi håper uansett at du vil laste den ned og bruke den neste gang du er innom oss.

Og er du ikke allerede medlem i denne helt spesielle klubben? Ja, da kan du bare last ned appen via din telefon og du registrerer deg enkelt på 1-2-3! Vi vil gjerne ha deg med…

Akkurat nå har vi en konkurranse alle våre klubbmedlemmer kan delta i! Gå inn i appen før 11/2-2018 og bli med i trekningen av fem gavekort på hele 2000,-

Byporten kundeklubb app

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s