Sett farge på januar

Ute er det hvitt. Hvitt, hvitt, hvitt. Og kanskje litt grått. Litt sørpefarget. Litt kjedelig.

Julepynten er på vei bort. Det røde og grønne må vike for vinterens kjølige fargepallet. Inne blir det litt tomt og rart når treet og de fine kulene blir borte. Lysene fjernes selv om det enda er mørkt lenge før du er hjemme fra jobb.

Men det har blitt litt lysere. Har det ikke? Plutselig en dag ser du opp fra den skittengrå bakken og oppdager lyset. Litt tidligere enn i går. Mye tidligere enn i forrige uke. Og plutselig skjer det noe med oss. Vi feirer tulipanens dag som den største selvfølge og vi begynner å se etter vårklær i butikkene.

Og vi vil fylle hverdagen med farger. Friske farger som løfter stemningen. Farger som tar oss ut og bort fra den grå hverdagen. Farger som følger oss ut av festhøytiden og inn mot våren som lurer på andre siden av den kalde vinteren.

Men du trenger ikke lete etter fargene – vi har dem.

 

Vi har farger til lepper og over hår. Farger til hverdag og fest. Fargerike fjes og fargerike føtter. Vi setter farge på badet og farge på livet, farge på maten og farge på smaken.

 

 

 

Og nøl ikke med å spørre oss om hvilken farge som kler deg best – vi er klare for en test!

Produktene i denne teksten er hentet fra noen av Byportens mest fargerike butikker; Hør, Lush, Eye Factory og Make up Store!

Og du – førstkommende lørdag (27/1) avsluttes salget med en heidundranes markedsdag i våre fellesarealer. Vi byr på salgsshow med konferansier, musikk og mye mer – hele dagen! Velkommen til oss!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s