Nytt år – nye vaner

Eller?

I januar rammes vi hardt av behovet for noe nytt. Vi vil ha ny sveis, nye klær, friskere sinn og roser i kinn. Vi vil trene mer, shoppe mindre, spise bedre og leve sunnere.

Får vi det til?

Vel, det er jo ikke alltid like lett. Vi har jo alle vært der. I startgropa. Klare for å ta et skippertak for å endelig klare å innfri et av våre mange nyttårsforsetter. Vi leser bøker om nye dietter og røykeslutt. Vi vurderer å kjøpe en strikkebok eller bare rett og slett finne en hobby vi kan. Vi skal bli flinkere på kjøkkenet og spise mer frukt og grønt.

DSC_0589

Vi suger til oss informasjon og inspirasjon, og i en travel hverdag prøver vi å tilpasse oss alt det nye vi håper skal bli vaner. Og der vi løper forbi den ene nybakte fristelsen etter den andre er det godt å vite at det finnes alternative til det syndige søte. Og vi lover at du finner dem hos oss – der du haster på vei dit du skal.

Du får smoothie på vei til treninga eller en salat til møtet, vi har velbalanserte måltider så rene at kroppen jubler og juicer som renser og gir energi. Du får omega3 og grov kli – og kruttsterk kaffe som holder deg gående gjennom alt det nye og bittelitt travle.

DSC_4745

Så fortvil ikke om det nye året byr på noen nye vaner. Hos oss finner du både bøkene som opplyser, maten som metter, frisøren som fikser håret og tannlegen som renser tennene.

La Byporten hjelpe deg med alle forsettene dine – langt inn i det nye året!

På våre nettsider finner du en oversikt over hele vårt tilbud og alle våre serveringssteder!

Og husk at flere av våre spisesteder åpner i god tid til frokost…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s