Siste innspurt!

Har du husket bestemor? Og tante Ruth? Er Lillebror informert om tidspunktet for julegrøten og er svigerdattera riktig opplært i ribbesteking? Har du vaska golvet og bært inn ved? Har du lyttet til julemusikken og satt inn et tre?

Det strammer seg til. Både ganglag og smilet vitner om at døgnet har for få timer og at stressnivået beveger seg langt over skuldernivå. Det løpes gjennom gangene våre i Byporten. Det tørkes litt svette og pustes tungt. Det er armer og bein og store poser og små poser. Det er en julekaffe i farta og bytting av gaver mens man passerer hverandre. Vi ihler frem og tilbake som om vi prøver å nå igjen tiden, men det klarer vi ikke. Ikke i år heller.

Så senk skuldrene. Stå rolig i køen og vit at du kommer frem til mål til slutt. I år også. Det blir jul og det blir nok pakker. Maten blir god selv om den kanskje ikke blir akkurat som den pleier. Feiringen blir fin selv om ikke alle du er vant til er til stede. Dagene blir akkurat så lange eller så korte som de pleier og feiringen blir akkurat så kaotisk eller så fredylt som du lager den.

Pust nå helt ned i magen. Lytt til julemusikkens vakre toner. Ta deg tid til en bedre lunsj og smil til de som står på jobb i kassa. La deg imponere over innsatsen som legges ned og legg merke til hvor viktig du er for oss. Og kanskje ser vi at du trenger en klem eller en ekstra runde med leteassistanse – og da er det akkurat det du skal få.

For i Byporten er det ikke bare husrom – hos oss er det også hjerterom…

GOD JUL!

Helt frem til julaften har vi utvidede åpningstider på hverdager til 22.00 og på Lille Julaften stenger vi ikke før klokken 20.00. Julaften derimot – da er det stengt, så husk å få unna alt som står på lappen innen stengetid Lille Julaften!

DSC_4608

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s