Nå ruster vi oss!

Vi kjenner det på kroppen. Det kribler litt i fingrene og sitrer litt i hodet. Smilet sitter løsere, kinnene varmes opp innenfra og lyser opp i kledelig julerødt. Varene strømmer inn og vi venter på storinnrykket – julehandelen er i gang og vi gleder oss!

Det lukter godt av jul i hele senteret. Lysene lyser opp alle juletrærne og det blinker i glitrende julekuler over alt. Det er flere folk på jobb, flere folk i gangene. Det kommer mere varer og flere kunder. Noen går rundt og ønsker seg. Andre vet ikke helt hvor de skal begynne. Det er handlelister og ønskelister, byttelapper og kvitteringer. Det er noe til liten og noe til stor og det er poser og vesker og sekker og bager.

For nå er den skikkelig i gang. Julehandelen. Vi kjøper gaver med mening og gaver med en baktanke. Vi kjøper det helt spesielle til den vi elsker og den lille rare tingen til hun vi liker. Vi leter og nyter. Noen koser seg der andre hater. Noen tar seg tid til en pust i bakken, mens andre haster videre til neste butikk eller neste mål.

Og vi pakker og klipper og løfter og bærer. Vi har forberedt oss godt. Hyllene bugner av det du vil ha og julehjelpen er kalt inn til ekstra dyst bak disken. Det teipes og sløyfes og rufses og fjonges. Vi tipser og rådgir, forteller og lytter. Vi leter sammen med deg og tenker så det knaker med deg. For vi er her for å gjøre din julehandel enklere.

Og når du står midt i det og svetten siler og du ikke ser en ende på det hele. Trekk pusten dypt inn og husk at de travle dagene skal snart byttes ut med noen roligere. Og da – da skal vi alle sette oss ned og puste på ei stund!

Men før den tid skal vi ta i mot alle våre kunder med åpne armer! Fram til julaften har vi utvidede åpningstider; mandag – fredag: 10-22, lørdag: 10-20 og søndag: 14-20!

Men husk – på julaften er det stengt!

IMG_1512476786822

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s