Morgenflukt

Noen ganger kan det være godt å bare komme seg bort. Flykte fra maset rundt seg. Sitte som en tilskuer til verden der ute. Kanskje føle at man er et helt annet sted. I en annen by. Et annet land. Langt, langt borte fra den evige hverdagen.

Dagene begynner å fylles opp med julegjøremål og julestress. Det er julegløgg i barnehagen, julegrantenning både her og der. Det skal bakes pepperkaker med naboer og kokes knekk med venner. Det er julemarked og juleverksted, Lucia-tog og julebord. Og det er glatt. Og mørkt. Noen dager laver snøen ned og får hele byen til å stoppe opp. Folk går fra stillestående trikker og inn i stressende gater.

Men fra en fasade lyser det varmt og lunt. Bak store vinduer går tiden sakte. Det hviler en ro over alle som sitter og ser ut. Ser ut på dem som småløper over den store plassen og forsvinner inn i byen. Alle de som er på vei inn i den nye dagen, inn i arbeidsdagen oghverdagen. Inn i det travle.

For det er nesten som om byen sluker dem hele der de forsvinner inn i livene sine. Og der inne sitter de andre. De som fortsatt lar dagen vente litt. Eller kanskje de har et møte. Et frokostmøte. Sittende i en gammel togkupe, med rykende varm kaffe og litt bedre tid enn ellers.

Det er plass til deg også.

For dette toget skal aldri gå…

Hver dag serverer Egon på Byporten frokost til alle gjestene på Scandic Byporten, men det er plass til flere. Dørene står nemlig åpne for deg også!

Så hvorfor ikke ta med deg dagens første møte inn i en rolig atmosfære der dere sammen kan nyte en bedre frokost på Norges største Egon restaurant med hele 360 sitteplasser inne. Det er godt å starte dagen med utsikt over byen!

DSC_0641

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s