Svart Fredag

Det handler ikke om sorg. Det har ingenting med Halloween å gjøre. Den er amerikansk, men på ingen måte verdens største! Vi snakker selvsagt om Black Friday. En dag som har kommet for å bli, og hos oss lar vi den skinne på den gode, gamle måten!

For denne dagen er slettes ikke noe nymotens fenomen. Det hele startet faktisk allerede midt på 1900-tallet og markerte på mange måter starten på amerikanernes julehandel. Fredagen etter Thanksgiving var for mange en fridag som samlet familien til ulike aktiviteter. Men visste du at det slettes ikke var handelsstanden som lanserte uttrykket Black Friday? For det var nemlig en helt annen samfunnsaktør som er opphavet til det noe uvanlige navnet på en shoppingdag…

Denne dagen startet nemlig ekstra tidlig og folk strømmet ut i gater og på fortau. Uttrykket Black Friday stammer fra 1961 da politiet måtte rykke ut for å roe ned gemyttene i en liten by i Philadelphia. Det komplette kaos rådet over alt og butikkene klarte ikke holde hordene av folk i sjakk og politiet fikk en svært så travel dag på jobb.

Og siden det er det nettopp dette vi forbinder med denne dagen; store menneskemengder som gjør en voldsom innsats for å slå kloa i de beste tilbudene butikkene har å by på!

Og nå er dagen også her i Norge. En gylden mulighet til å gjøre et varp før julehandelen virkelig begynner. En dag der butikkene sloss om å gi deg det beste tilbudet. En dag der vi åpner ekstra tidlig, har ekstra mye å gjøre og ser litt ekstra frem til!

For Black Friday er ikke bare shopping – det er rett og slett et helt spesielt fenomen!

Black Friday i Byporten starter klokken 07.00! Da står vi klare med gode tilbud, morgenfriske ansatte, åpne kafeer og åpne armer.

Vi hjelper deg med å komme godt i gang med julegaveshoppingen – så bare spør oss om det er noe du lurer på!

23632612_1720125131362949_8121467747542540382_o

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s