Tidelibom…

Så kom den. Endelig for noen – alt for tidlig for andre… Det hvite gullet. Den forbanna snøen. For det er et hate eller elske – et alt eller intet, når den første snøen faller.

Vi vet jo at den kommer. En eller annen dag vil vi våke til verdens stilleste kaos. En morgen der alle er i samme båt. Man står i kø, sitter i kø, sklir i kø og kommer for seint – i kø. Alle sammen. Ingen blir skånet – hverken fattig eller rik. Man kan ikke kjøpe seg fri når snøen stikker kjepper i hjulene til storbyens maskineri. Man må bare bli med. Og håpe at man når målet med beina godt plantet på veien.

Men snøen tar ikke bare med seg kaos. Den finner frem noe mer. Den henter frem trillende barnelatter i parker og bakker. Den lurer frem eplerøde roser i friske kinn og en barnslig forventning om det som skal komme. Den gjør kveldene litt lysere og byen litt renere. Den vitner om noe uskyldsrent og urørt. Den minner oss om barndom og glede.

Og plutselig er vi litt mer ute. Plutselig blir vi litt mer lekne. Vi finner frem det gamle akebrettet og tar trikken opp til Korketrekkern. Vi skryter av storbyen med skogen og marka så nære. Vi finner veien ut til det som gjør Oslo så helt spesiell. Den lille byen med den store variasjonen.

Så kanskje er det fint med denne første snøen. Den som pakker oss inn i vissheten om at vinteren er her. Enten det er endelig – eller alt for tidlig…

Hos oss finner du alt du trenger til en dag ute enten vinterbuksa har blitt for trang eller støvlene har gått ut på dato. I tillegg står vi klare med varm kakao eller kaffe om vinteren fjerner all motivasjon og det eneste du vil er å flykte inn…

snow-removal

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s