Når jula sniker seg på…

I september begynte det. Snikende. Nesten umerkelig. Men noen av oss så det. Noen la merke til det. Vi roper ikke så høyt om det lenger, men vi rister lett på hodet der vi passerer de store bergene på vei gjennom butikken. Julemarsipanen var først og nå er julebrusen der også.

Og noe mer. Noe som bare ligger i lufta…

For nå begynner det å krible litt hos de ivrigste av oss. Det lukter stadig mer kanel og røkelse, verden blir farget rødere og det er akkurat som det blir litt lunere og varmere over alt. Det tindrer i barneøyne og de første hemmelighetene begynner å bli klare. Det skal ordnes med kalendere og alle tradisjonene må på plass. Lys i vinduer og lysestaker på bord.

Vi begynner å tenke på hvor juletrefoten ligger og om juletrelysene fra i fjor egentlig virker. Vi utsetter å kjøpe adventslys noen uker til og fokuserer heller på å skifte dekk. Hvis vi husker. For enn så lenge er det ikke så kaldt. Ikke så vinter. Det er jo tross alt lenge til desember! Hvert fall flere uker.

Og vi har jo tid igjen. Den lange ventetiden.

Og mens vi venter er det lov å drømme. Drømme om strålende juletrær, bugnende julebord og forventningsfulle barneansikter. For julen er ikke her enda, men drømmen om den har begynt å våkne til liv. Også hos oss…

Denne helgen tar vi for alvor fatt på julepyntingen. Kanskje litt tidlig for noen, men vi syns tiden før jul er den beste og gleder oss til å vise deg alle de fine julevarene våre. 

23376902_10159721656735637_1093283585_o

Disse julekulene finner du inne hos Kremmerhuset. Der har det allerede begynt å bugne litt av jul. Og er du en av dem som skal lage pakkekalender til noen i år, så har vi mange butikker med små og store gaver – til små og store ventere…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s