Shopping og frokost!

Tenk deg å starte dagen med ferske bakevarer og nytrukken kaffe. Langt unna trøtte unger og matpakkesmøring. Milevis fra møterommet eller e-posten. Bare du. Borte fra alt det vanlige. Omtrent som på en ferie. En morgen på en kafe i en trang bakgate i Paris eller travelt torg i Roma. I morgen, torsdag 26. oktober, tar vi deg med dit du vil.

For i morgen kan du lukke øynene og tenke deg til et annet sted mens du forsyner deg av et bugnende frokostbord fylt med alt du ønsker deg. En høstmørk morgen med et blaff av ferie. Det er ikke shopping og sjampagne, men det er ikke så langt unna heller. For vi inviterer til shopping og frokost!

Fra 07.00 står det klart. Mat på alle fat og åpne butikker med gode tilbud. Det bugner av vakre høstfarger både ute og inne og i de tidlige morgentimer kan du ta med deg noen av dem hjem. For vi tar i mot deg med åpne armer og morgenfriske folk. Vi vil gi deg en torsdagsmorgen litt utenom det vanlige.

Og når du er mett og god, har shoppet fra deg og føler deg klar for en ny dag håper vi at denne starten har gitt deg noe litt spesielt. Noe litt annerledes. Noe du kan ta med deg gjennom dagen og inn i helgen som venter. For vi vet at shopping gjør noe med humøret.

Selv om det blir kaffe og ikke sjampagne denne gangen.

Frokosten serveres av KIWI minipris, TINE, Barilla, BambusSushi, Egon Restaurant, SmoothieXchange, BITUnion og EspressoHouse. Kaffen er levert av Kjellsberg.

Alle våre butikker åpner klokken 07.00 og om det mot formodning blir tomt på frokostbuffeten, så lover vi at alle de gode tilbudene varer helt til klokka 10.00!

22831052_10159668455230637_344706189_o

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s