Drømmen om Fine Ting

Hun har alltid vært en del av oss på en måte. Jobbet i forskjellige butikker. Gått i gangene. Og hun har hatt en drøm. En drøm om et eget lite univers. Et univers med bare Fine Ting!

Synne er gründeren som ikke gikk så langt da hun endelig fikk sette drømmen ut i livet. Drømmen om en butikk med kjente og ukjente merker i samme lokale. Klær og ting hun syns er fine. Ting hun vil ha selv. Hun gikk inn i et lite lokale og skapte en oase for den shoppingglade. Med delikate plagg og det lille ekstra, med drikkeflasker og vesker og alt man vil ha. Hun gikk bare inn igjen hos oss!

Jeg har et veldig spesielt forhold til senteret hvor jeg har jobbet i snart 12 år! Et senter som ga meg muligheten til å skape mitt eget univers – og alltid har heiet på oss.

Det er mange som snakker om hvor vanskelig det er å være gründer i Norge i dag, men Synne ser ut til å gjøre alle ord til skamme. Som så mange av de andre butikkene på Byporten har hun ingen stor kjede i ryggen.

Og der mange klager over at de store kjedene dominerer butikkmiksen i de fleste kjøpesentere og handelssentrum, har vi i Byporten klart å beholde sånne som Synne og hennes Fine Ting. Og det til tross for at lokalet ble for lite og oppgavene ble mange for sjefen sjøl!

Jeg har ansvaret for innkjøp og sosiale medier, samtidig som jeg prøver å være i butikkene så mye som mulig. Det er jo tross alt der, i møte med kundene, som jeg elsker å være!

Så selv om Byporten har vært arbeidsplassen hennes i hele 12 år er det i Hegdehaugsveien du ser henne mest nå. Vi ville selvsagt helst hatt henne hos oss hver dag, men vi unner kunder i hele byen å møte damen med en drøm – drømmen om Fine Ting!

sa3

Du kan selvsagt besøke Fine Ting i Plan 2 hos oss, men om du vil finne ut av hva de har allerede nå, kan du gå inn på nettsiden deres og besøke hele det fine universet til Synne!

Følg gjerne oss i Byporten på Facebook og Instagram!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s