Høstkulde

Så har den virkelig festet seg. Den har grepet tak i oss og sneket seg inn i ryggmargen vår. Det er ingen vei tilbake. Sommeren er over og høsten er over oss med full kraft!

Det er akkurat som den kalde, rå, fuktige lufta sniker seg inn under jakka og finner åpninger du ikke visste var der. Det er for tidlig å ta ut den virkelig varme jakka og vi pakker oss inn i lag på lag med klær.

Butikkene ser ut som de har pyntet seg like vakkert som de store løvtrærne i parkene. De gylne varme fargene av høst omkranser oss, og selv på en regntung dag er det vanskelig å ikke se det vakre i sesongen mellom varmen og kulden. Og der vi går i de mørke bygatene trekker vi oss litt inn i jakkene våre og dukker inn i store skjerf. Vi gjemmer oss under store paraplyer og haster av gårde mellom det vi skal gjøre og der vi skal være.

Og mer enn noen gang er det tiden for å nyte. En varm kopp kaffe eller en kremtoppet kakao. En pause fra hverdagen og den sure vinden med et lite barn med eplerøde kinn og iskalde fingre som sakte tiner og tørker mens den mørke, varme drikken skaper et magisk øyeblikk for to.

En rykende kopp te mens den minste sover i vogna og du puster ut mellom slagene. I en dyp sofa mens lyden av fremmede stemmer summer rundt deg og du lukker øynene og forestiller deg at du er et helt annet sted. I en helt annen tid.

Høsten er fin ute. Og høsten er fin inne. Gjør den ekstra fin hos oss…

I Plan 2 har vi en stor Espresso House, midt i hjertet av Byporten, fylt til randen av godsaker og all den varmen du trenger for å komme gjennom en iskald høstdag!

_MG_0634

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s