Den store dugnaden

Alle butikkene er med, små og store. De for voksne og de for barn! De har holdt på i flere uker med å samle inn klær, finne premier, bestemme hvor og hvem og hva. Det er klart for høstens store moteshow i Byporten og hele senteret står på hodet!

For dette er et skikkelig høydepunkt. Hvert eneste år. Hver eneste vår og hver eneste høst. 10 modeller, stylister, påkledersker, lysmenn og lyddamer. Det er produsenter, konfransier, frisører og sminkører. Og absolutt alle butikkene får være med om de vil.

Det er disse dagene som gjør at vi virkelig føler at vi jobber sammen. At vi ikke bare er hver vår butikk, med våre interesser og problemer. Når vi sammen klarer å sette opp et forrykende show og vise frem alt vi har og alt vi er – i våre egne lokaler. Og når vi ser alle smilene, alle de glade, stolte og litt slitne ansiktene når dagen er over – ja da kjenner vi på en helt egen stolthet og glede.

For i en hverdag der vi alle sammen står oss selv nærmest er det lett å glemme at vi står skulder til skulder i alt som skjer. Vi opplever alle mye av det samme, og på dager som dette kan vi trekke oss litt tettere sammen og stå i det som fler.

Kom og stå sammen med oss da vel!

Lørdag 23. september kl 13 og 15 viser vi deg alle høstens nyheter i rulletrappene våre! Konfransier Jannecke Weeden vil lose deg og oss gjennom alle antrekk, alle trender og ikke minst dusje alle tilskuere i et aldeles nydelig gavedryss med innhold fra alle senterets butikker!

Velkommen til en av høstens aller fineste lørdager i Byporten Shopping!

DSC_0361

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s