Månedens butikk

Det er ikke alltid den som tjener mest, ei heller den største eller fineste. Det er ikke den som alltid gjør alt rett, men heller den som retter opp. For kriteriene for å bli månedens butikk er mange – og vi liker at mange får muligheten.

For alle skal få skinne, om de vil. Det er den totale innsatsen som gjør oss best. Det er alle butikkene, sammen, som gjør oss til Byporten. Og alle bidrar inn til det som gjør oss gode. Alle har noe som kan trekkes frem, noe som til sammen er med på å bygge oss som senter. Og alle er like viktige.

Noen opplever å selge bedre enn noen gang. Omsetningen flyr til himmels og varene forsvinner fortere enn man kan pakke opp nye. Noen er alltid med. Bidrar til alle kampanjer, er på alle kurs og møter, deltar på festligheter og er med på fellesskapet. Noen hjelper alltid butikken ved siden av. Eller den over gangen.

Noen fremstår som lysende eksempler på kildesortering. Andre er helt rå til å rydde, noen lager helt magiske utstillinger og noen er bare helt fantastiske og fortjener en ekstra klapp på skuldra.

Og så er det de som tar kundene veldig på alvor. De som kanskje får en dårlig tilbakemelding og snur det til noe positivt. Eller de som overbeviser allerede ved første møte og skaper en opplevelse for de handlende de sent vil glemme. For det er de opplevelsene vi samler på. De som gjør at en handel hos oss er litt ekstra fin. Litt annerledes og bra.

Så neste gang du er innom Byporten må du se etter Månedens butikk. Vi har merket den godt og vi håper du tar deg tid til å stikke innom og finne ut av hvorfor nettopp denne butikken får litt ekstra oppmerkesomhet.

For vi lever av den gode handelsopplevelsen – og vi vil veldig gjerne høre fra deg, om du har hatt en spesielt god en hos en av oss.

IMG_20170907_112227-01_resized_20170912_073907707

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s