Barseltåke

Så sitter du der. Helt alene. I stua di. Eller, helt alene er du jo ikke, for plutselig har det kommet et helt nytt menneske inn i livet ditt. Et menneske som har litt vanskelig for å bestemme seg for hva det vil. Og ikke minst litt problemer med å formidle det til deg.

For du sitter med en bitteliten baby og kommer ingen vei. Det føles helt uoverkommelig å kjøre et sted. Ammetåka har tatt fra deg evnen til å lukeparkere og ungen hylskriker hver gang du nærmer deg bilsetet. Hvert eneste forsøk på å komme seg ut ender opp i panikkamming, enda en bæsjebleie og en dryppende svett mamma som ikke rakk å gå på do denne gangen heller – så da synker man bare ned i sofaen igjen.

Og så sitter man der.

Men du vil ut! Du vil se andre, høre voksne mennesker snakke sammen. Se om det finnes klær til den nye kroppen din. Kjenne på følelsen av å mestre hele denne nye pakka. Akkurat sånn som tilsynelatende alle andre klarer! For ALLE fikser jo det her!!!

Nei, alle gjør ikke det. De aller fleste blir overmannet av det lille nye vesenet og det er slettes ikke uvanlig å miste evnen til både det ene og det andre i ammetåkas hete! Det er ingen som kan forutse hvor mye mat det nye barnet vil ha eller være forberedt på hvor lang tid det plutselig kan ta å komme seg ut. Det er ingen som klarer å se for seg det nye livet med et nytt menneske som er fullstendig avhengig av deg. 24 timer i døgnet.

Og det er ingen som kan fortelle deg hvordan du syns det er å bli mor!

Men det kan hjelpe å treffe andre. Andre som er akkurat like satt ut av hvordan dette nye livet er…

Fredag 8. september arrangerer Name it barseltreff i butikken sin for alle mammaer og pappaer. Og til oss kommer du lett med bane, buss eller tog – helt perfekt med små mennesker som plutselig sover litt lenger enn planlagt eller trenger mat når du minst venter det. Garantert lukeparkeringsfri sone!

Velkommen til en sosial formiddag med gode tilbud, nok kaffe til alle og litt å bite i. Goodiebag til de første på plass og masse god ull til de små i hyllene!

IMG_2806

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s