Blomsterpiken

Som en lys skygge flyr hun forbi. Hun smetter inn døra. Det er ingen som legger merke til henne. Straks er hun tilbake. Som om ingenting har skjedd. De elegante fingrene jobber raskt. Det som en gang var noe helt vanlig får en ny form. Et nytt liv. Det brettes og rives og før du vet ordet av det har hun skapt noe helt nytt. Og så forsvinner hun igjen. Den samme veien som sist. Inn den store døra.

Hun ser det ikke alle andre ser. Der vi ser et vindu ser hun en mulighet. Hun vil skape, bygge, forme. Hun vil sette deg inn i en følelse, ta deg med inn i sin verden. Hun vil inspirere og hun lar seg inspirere. Hennes skapertrang er enorm og hennes kreativitet ser ikke ut til å ha noen grenser.

I 120 timer jobbet hun. Hun formet og brettet, lagde store hauger og små tårn. De veltet ut over bord og stoler, ja hele leiligheten var full. Og på det lille rommet, bak den store døra, minket det veldig. Til slutt måtte hun spørre pent om hun kunne få. Det ble for mange å «låne». Det ble faktisk hele 1600…

Og så hang hun dem opp. Akkurat som hadde sett på Pintrest og hos de store motehusene. Hun hang dem opp og de fylte hele det tomme vinduet.

1600 små, håndbrettede papirblomster på en stor hvit vegg.

Akkurat så lekkert som hun hadde håpet. Akkurat så mykt mot de maskuline dressene som hun hadde ønsket. Og nå, når høsten har kommet, har de små hvite fått nytt liv med høstens varme, lune farger… De er virkelig verdt en titt!

Og mens vi fortsatt beundrer den imponerende jobben kan vi jo begynne å glede oss til hva Blomsterpiken finner på til jul. Det blir garantert minst like imponerende!

Blomsterpiken heter egentlig Marianne Æinebærholm og du finner henne i Plan 2 hos Bertoni!

byporten blomsterpiken

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s