KaffeKontor

Så er hverdagen her for de aller fleste. Skolen er snart i gang, barnehageinnkjøringene snart ferdige. Det er trangere på toget, lengere køer på veiene og tettere på banen. Det er for kaldt for skjørt og for varmt for jakke. Kalenderen begynner å fylles opp og feriefølelsen har forlatt oss.

Hverdagen er litt hard å møte. Veien mellom møter kan føles litt tung, dagen kan føles litt lang. Det er tungt å stå opp. Tungt å komme i gang. Det er mange som har ventet lenge på å få tak i deg og mailboksen flyter nesten over. Du rekker ikke hente kaffe, rekker ikke spise lunsj. Når ettermiddagen kommer er barna sure og hagen skriker etter kjærlighet. Man er litt lei av å grille, men husker ikke helt hva man spiser når det ikke er sommer og ferie.

Det er da du vil flykte. Gjemme deg. Forsvinne inn i din egen verden. Få gjort alt du trenger uten å bli trukket i alle retninger. Synke ned i en myk sofa, drikke en varm kopp kaffe, spise et alt for stort kakestykke som på ingen måte passer til det stramme etterferielivet. Sitte helt for deg selv i en oase av grønne planter og duse farger. Ta kontoret bort fra kontoret og forleng følelsen av frihet litt ut i hverdagen.

Tenk å bare ta toget til den oasen. Krype opp i Plan 2 i Byporten. Sett deg i den nærmeste chesterfieldsofaen og steng resten av verden og hverdagen ute. Avtal et møte, ta en kaffe til og bare jobb på et sted, langt utenfor det vanlige. Tillat deg å la deg bli inspirert utenfor den vante sfære. Det kan gjøre mer enn du tror…

Velkommen til oss på Espresso House i Plan 2. Vi har 154 plasser, gratis WiFi og tilgang til lading av mobil/iPad/PC.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s