FestivalFredag

Det nærmer seg slutten på uka. Regnet har regnet fra seg og solen varmer opp den våte asfalten. De myke solstrålene treffer søvnige fjes på vei inn i en solrik fredag. Skyggene er lange, lengere enn i juni, og morgenen bringer med et kjølig drag i luften.

Og det er Festival. Det er sitrende glede og et slags siste krumspring før hverdagen tar oss for fullt. Det er fortsatt sommer, men bittelitt høst. Snart braker det løs over alt, men akkurat nå er det Festival. En pause, et pusterom. Det er fantastiske opplevelser, euforisk lykke. Det er forelskelse og boblende lykke.

Gjennom porten strømmer alle de som kommer for å se. De som ikke bor her, men som vil være her. Og de som alltid er her tusler gjennom velkjente gater til den store festen. Til stedet som forvandler byen til en smeltedigel av musikk, mat, latter, venner og opplevelser. Det er førfester og etterfester.

Oslo blir som en øy i verden. En øy innerst i en fjord. En øy som plutselig rommer alt og alle. Som åpner opp for festen. Og da blir plutselig Porten til Broen. Broen over fra resten av Norge og inn i helgen. FestivalHelgen.

Så la sammholdet holde oss sammen. La festen spre gleden og la livet leke. Ikke bare denne helgen, men spesielt nå. La kjærligheten flyte gjennom luften og spre varme i den kjølige sensommernatta. La dette være et lite komma for denne sommeren. Vise alle at Oslo er den vakre, pulserende, lille storbyen den er. Den byen som lar festen leve midt i kjernen.

Enten Øya er din eller ei, så la Øyas magiske krefter gi deg en strålende helg. Ta inn de glade øynene, de lykkeligelige uttrykkene. Nyt å se en by i farger og lys.

Nyt siste rest av sommer i en sommerkledt by!

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s