Snart, veldig snart

Snart, veldig snart er de tilbake. Snart er alt som før. Snart vender de velkjente smilene hjem igjen. De som alltid er her og som sammen ER Byporten. Snart kommer de som har hatt noen uker velfortjent hvile tilbake. Og alle brikkene faller på plass.

Snart, veldig snart er rutinene på plass. Hverdagen gjenkjennelig. Snart er nyhetene ferdig pakket ut og salget pakket bort. Snart kommer høstens varme farger og pakker oss inn mens vi går gjennom gangene og lar oss friste av de oransje, gule, plommerøde og burgunderfargede varene som tar over for sommerens pasteller og friske neon.

Snart, veldig snart finner vi tilbake til gleden i det hverdagslige. De små tingene som gjør hverdag til nettopp det. Alle rutinene, alle vanene. Vi finner tilbake til det som gjør oss til oss, og Byporten til Byporten.

Og Byporten er folk. Folk i farta. Og gjennom høsten skal du få bli kjent med noen av dem. Noen av de som er Byporten. Som har skapt Byporten. Noen av de som har forelsket seg her. Blitt noe nytt her. Noen av de som har skapt noe, funnet noe. Du skal få bli kjent med de som er her hver dag og bare noen dager. De som gir av seg selv og skaper noe for andre. De som har gründet og de som har drevet.

Du skal få bli kjent med noen av de som skjuler seg bak de store smilene.

Velkommen inn i høsten og Byportens verden…

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s