Nytt liv

Nå våkner vi snart til liv. Snart fylles hyllene opp igjen, menneskene kommer tilbake. Det er enda en stund til varmen slipper helt tak, men vi kan allerede merke at en ny tid sniker seg på. At en ny luft siger inn over byen. Og inn i porten.

Snart kommer studentene tilbake. De som har vært her før, og de som er helt nye. De kommer for å skape et liv. Et nytt liv i alt som er. Etablere seg sammen med andre nye. Starte der det gamle sluttet.

Nye vennskap skal skape nye minner. Konturene av en ny fremtid skal ta form. Det skal kysses forsiktig bak en fontene på et torg man ikke kan navnet på. Det skal fnises høyt av et syn man aldri har sett før. Og i porten skal nye folk få jobb. Og nye venner.

Og noen skal få nye bukser. Nye bøker eller ny sveis. Det skal spises lunsj på nye steder, drikkes kaffe på nye måter. Et helt nytt liv skal ta form i en helt ny by. En by man kanskje aldri har møtt. En by man aldri før har kjent pulsen til. Og det er en by som kan ta pulsen fra deg.

Ikke fordi den er så stor. Ikke fordi den er så spesiell. Kanskje heller ikke fordi den er så vakker, men fordi den tilbyr deg å bli din. Den lar deg elske seg. Lar deg ta den med deg i sitt hjerte. Og når du er ferdig med den, blir du aldri helt kvitt den.

For i denne byen, i byen der du skapte ditt nye liv, der vil minnene holde fast i deg for alltid. Og du vil alltid kunne se tilbake på dagen der du gikk inn gjennom porten og ut i byen. Dagen da det nye livet startet.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s