Hjertevarme Elin

Du kjenner det med en gang du kommer inn i butikken. Den myke stemmen fyller hver krok med varme. Du føler deg sett. Og hørt. Og smilet lyser opp i den litt regntunge sommerdagen. Du kjenner det med en gang.

Du er alltid velkommen hos Elin på Mappstore!

Noen mennesker må man bare ha. Det kjennes helt umulig å fortsette utviklingen uten dem. Som om det ikke vil gå. Ikke vil kunne fungere uten. Et sånt menneske er Elin. Hun ble hentet hjem etter studier i London når ny butikk skulle åpnes, og med sine lange dreads og sitt milde vesen setter hun et helt eget preg på butikken.

Og man merker det med en gang. Med en gang man kommer inn.

For Elin bryr seg virkelig om deg. Hun vil vite hvem du er, hva du tenker. Hun er ikke en av de som bare later som om hun hører etter. En av de som helst vil at du skal gå ut av butikken så fort du har betalt. Nei, hun vil vite mer. Lytte. Lære. Bli kjent med et fremmed menneske, om enn bare for et minutt. Om så bare for å høre deg si noe.

For Elin ser deg. Hun ser det vakre. Og hun ser det triste. Hun tviholder på det positive. Prøver å forstå. Henter frem troen på det gode. Og hun gjør alt hun kan for å få deg til å føle deg vel.

Og i hennes selskap gjør man det. Man føler seg sett. Og hørt. Man føler seg viktig og helt spesiell. Man blir tatt vare på, behandlet med respekt. Og man blir glad. For bare etter en liten tur innom Elin gjør noe med humøret ditt.

Vi vet – for vi har prøvd.

Neste gang du er innom Byporten bør du ta turen innom Elin. Vi er helt sikre på at du vil gå ut igjen med et smil om munnen

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s